Månedens menu


Hver måned tilbyder vi på Cafe og restaurant Holger en ny lækker månedens menu enten med Fisk eller kød, vælg mellem to eller tre retter, her i Januar er det følgende:.

Månedens Menuer:

Er nu så du kan vælge mellem fisk eller kød til hovedret.

Forret:

Camarão alho e olio – Rejer, hvidløg og smør:

Det er rå tigerrejer som bliver stegt i smør/ margarine med masser af hele hvidløgsfed og lime. Når man skal spise dem, starter man med limen ud over de hovedløse rejer som har bebeholdt skallen, der er en del af smagen udvendig på skallen, som man starter med at sutte for at få hele smagen, hvor efter, man spiser rejen eventuelt med mere lime.

Serveres med hjemmebagt brød

Hovedretter:

Peixe De Coco – Fisk med kokos.

I denne ret bruger vi en fast fisk, som der paneres/ steges, og derefter svømmer den i en lækker velafbalanceret kokossauce.

Saucen bliver lavet med: tomater, løg, friske koriander, peberfrugt, hvidløg, konc. Tomatpure, spidskommen, paprika og kokosmælk samt lidt piskefløde.

Det serveres med en Feijao Topera (Bønnesalat af Black-eye beans), ris og Vinagret som er en slags tomatsalat.

Eller

Steak af oksefilet med rødvinssauce

Dertil en lækker frisk rødbedesalat og med dagens kartofler

Dessert:

Hjemmelavet brasiliansk kokospudding

(lavet som flan i ovnen)

Serveres med lidt frisk frugt og et stykke danablue ost, som giver en god balance.

2 retter kr. 268,-

3 retter kr. 298,-

Velbekomme